SEcció sindical UGT URV

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

La Secció Sindical de la UGT a la URV, des del màxim respecte a les llibertats individuals, promovem la justícia social i la reciprocitat solidària a través de l'acció sindical compromesa i col·lectiva, orientada a la transformació social i a la defensa i el reconeixement del dret a la FELICITAT INTEGRAL de les persones treballadores.

fem efectiu el 4RT ANY PIF a lES UNIvERSiTaTs CATALANes

Més del 20% de joves predoctorals de les universitats aniran al carrer aquest any.


Les organitzacions signants impulsem una campanya de suport al Personal Investigador Predoctoral en Formació de les universitats públiques catalanes, i que finalitza el 3r any de contracte, sense que se´ls hi prorrogui el 4t any que els hi correspondria legalment per manca de finançament.


Les universitats públiques tenen contractats més de 2.000 joves predoctorals a baix cost. Mileuristes precaris des de fa molts anys. L’edat mitjana del professorat no estable ja és de 40 anys! Només en aquest any i en plena pandèmia, més de 663 seran acomiadats.


Cal que les Universitats “es mullin”. És imprescindible que la Generalitat inverteixi en els seus joves investigadors en formació. La situació és un greuge insostenible que impacta en la qualitat de la recerca i també en la seva salut física i mental dels afectats.


Què demanem? La pròrroga del quart any, d’acord amb el que contempla l’Estatut del Investigador Predoctoral en Formació i les retribucions que legalment els hi corresponen.

Davant aquesta situació què trobem? Un mur i falta de suport.


Per tot això t’agraïm un minut del teu temps per donar suport, adherint-te al manifest.


UNEIX-TE!

Llegeix el manifest | Signa'l a bit.ly/Signo4anyPIF

GRÀCIES

Publicat el 24-5-2021


COMPANYES I COMPANYS...

Aprovat en el 43è Congrés confederal de la UGT.

Publicat el 20-5-2021

AGENDA UGT URV


Butlletí

Disponible Butlletí d'activitats Número 2 del 2021, corresponent a les activitats dels membres de la Secció sindical entre abril i juny del 2021

Butlleti 2021 Num 2.pdf