SECCIÓ SINDICAL

La Secció sindical té un funcionament assembleari i les seves finalitats fonamentals són agrupar i organitzar els/les treballadors/es afiliats/des del seu àmbit per a una millor defensa dels seus interessos laborals i socials, defensant les llibertats sindicals tant individuals com col·lectives, inspirant-se en els principis democràtics i de solidaritat que defensa la Unió General de Treballadors. Vegeu el reglament de la secció.

Així doncs, la Secció està integrada per:

  • L'assemblea d'afiliades i afiliats

  • Delegades i delegats sindicals

  • Comissió executiva (Secretari general, Secretari d'organització, Secretaria d'acció sindical, i un vocal que a més de cooperar amb les secretaries de la secció, exerceix funcions comptables)

Presentació José María

Com a secretari de la Secció només puc dir que és un honor treballar amb gent tant altruista com les companyes i companys de la nostra secció sindical i que també és un orgull i un aprenentatge continu compartir el dia a dia amb les persones que dediquen el seu temps a la millora de les condicions laborals de les seves companyes i companys sense cap altra recompensa que la satisfacció de treballar pel bé comú.

Secretari d'organització

Presentació Anna

Sóc sindicalista i per damunt de tot persona, individual i comunitària. Des d'una visió integral, totes les meves reivindicacions estan orientades al dret a la felicitat de la classe treballadora, aquesta visió inclou, a més dels drets laborals, dimensions relacionals i emocionals, en altres paraules tot allò que ens fa “ser” i "fer” HUMANITAT. Des de l'acció sindical, determinada, amorosa i alegre, la meva aportació és conrear i fer créixer tot allò que contribueixi a l'apoderament i a l'autoestima individual i col·lectiva de la classe treballadora. Si ens plantem, tot s'atura, nostra és la força del treball.

La transformació del món del treball ja ha començat, el destí és la col·laboració, el respecte, la gratitud i el suport mutu en aquesta visió d'un mon millor. Les jerarquies i les organitzacions piramidals deixaran de tenir sentit, la meritocràcia deixarà de ser la mesura inequívoca i evolucionarem cap a la transversalitat i l’auctoritas. Farem la feina que ens fa feliços i rebrem justícia salarial a més de l’ecosistema adequat per poder desenvolupar-la. Així les dificultats només seran excel·lents oportunitats per seguir avançant cap a la millor versió de nosaltres, com a persones i com a institució. Estarà passant que haurem re connectat amb la nostra capacitat de viure en harmonia amb nosaltres, entre nosaltres i amb totes les altres formes de vida. Fer sindicalisme, dona per molt. Seguim!!.

“Alimenta la teva ànima amb l’esperança i les teves pors es moriran de gana” .- Edithisme


Presentació Sergi

La meva motivació bàsica i fonamental per esdevenir delegat sindical de la UGT ha estat, sense cap mena de dubte, la vocació i les ganes d'ajudar als companys. En tota empresa, i a casa nostra també, existeixen situacions injustes que cal combatre. Hi ha companys que pateixen molts tipus de problemes a la feina. Problemes derivats de males conductes de caps i responsables, com de propis companys. Hi ha casos d'assetjament, casos de greuges comparatius, favoritismes, explotació, etc. Cal combatre amb mà ferma totes aquestes situacions que aboquen al treballador al malestar i que tenen una greu repercussió en la seva salut, portant en alguns casos, a causar inclús baixa laboral. La meva pròpia experiència en aquests tipus de situacions, i l'ajut que vaig rebre per part de tot l'equip humà de la UGT, em va estimular per entrar a pertànyer a aquesta família de lluitadors altruistes, que dia a dia lluiten perquè tots els treballadors tinguem millors condicions de treball i, en definitiva, siguem més feliços a la feina.

Secretari General

José María Sánchez Fernández

ICE

Campus Sescelades

Tf. 977 558067

josemaria.sanchez@urv.cat

Delegada sindical i secretària d'acció sindical

Anna Santo Bartolí

DEIM

Campus Sescelades

977 558512

anna.santo@urv.cat

Delegat sindical

Sergi Llurba Balanyà

Servei de Recursos Lingüístics

Campus Bellisens

977 759807

sergi.llurba@urv.cat

Secretari d'organització

Xavier Segarra

DEIM

Campus Sescelades

Tf. 977 55 97 06

xavier.segarra@urv.cat

Vocal

Jordi Carbó

UGAD

Campus Sescelades

Tf. 977 55 70 97

jordi.carbo@urv.cat

Delegat sindical

Carlos Garcia-Barroso Vilallonga

DEIM

Campus Sescelades

Tf. 977 55 96 79 carlos.garciabarroso@urv.cat