PAS - F

Els membres de la UGT URV representants de les treballadores i dels treballadors a la Junta de PAS-F són 6 en total: 3 dones i 3 homes. El cap de la llista electoral és Carles Castellote. Podeu contactar amb qualsevol d'ells i d'elles per a realitzar consultes, peticions i fer suggeriments.

Presentació Raquel

El que principalment em mou és la passió per les ganes de fer i d'oferir. Posar al servei de la col·lectivitat i de les nostres companyes i companys en particular, l'energia i les accions per contribuir a millorar la situació laboral i, construir un trosset de món més just i respectuós amb els nostres drets, per mi és quelcom del més satisfactori.

El sentiment i necessitat de crear accions positives al nostre entorn laboral i d'ajuda als que ens ho demanen, és una de les coses que més m'omple com a persona i com a sindicalista. Perquè els entorns i situacions canvien i no sempre per millor, perquè les voluntats son diverses i els interessos també, perquè calen canvis centrats únicament en el bé comú, per tot això i per l'esperit de compromís i gratitud vers els que ens heu donat l'oportunitat de ser-hi, per tot això, sóc aquí.

Presentació Olga

Sóc aquí perquè les administracions estan al servei de la ciutadania i han de ser un exemple de legalitat i transparència per a la societat. La URV té, endemés, la responsabilitat afegida de millorar la societat formant professionals i empreses punters, essent ella mateixa capdavantera en drets dels treballadors.

Carles Castellote Caixal

Secretaria General

Rectorat

Tf. 977 55 80 20

carles.castellote@urv.cat

Raquel Chaves García

Oficina Logística

Campus Catalunya

Tf. 977 25 61 86

raquel chaves@urv.cat

Olga Santiago Peces

CRAI

Campus Sescelades

Tf. 977 55 96 14

olga.santiago@urv.cat

Presentació Xavier

Sóc afilitat i delegat de la UGT a la URV, membre del Comitè de Seguretat i Salut i membre la Junta del PAS - F. Quan vaig decidir, ja fa uns anys, formar part de la representació sindical, ho vaig fet mogut per la voluntat d'aportar amb humilitat, la meva ajuda activa en la defensa dels drets individuals i col·lectius de les persones treballadores. Anys després, em refermo que la negociació col·lectiva i la fermesa en la defensa, manteniment i assoliment dels drets, no fora possible sense la força de la representació i del vostre suport encoratjador rebut en el dia a dia, que ens fa créixer i tirar endavant.Xavier Fernández

Oficina Logística

Campus Sescelades

Tf. 977 55 86 86

javier.fernadez@urv.cat


Jordi Carbó

UGAD

Campus Sescelades

Tf. 977 55 70 97

jordi.carbo@urv.cat


Susana Aguado

Oficina de Suport Direcció ETSE

Campus Sescelades

Tf. 977 55 96 06

susana.aguado@urv.cat